Functionaliteit van de ThermoCard®

Op de achterzijde van de ThermoCard® wordt een speciaal voor-geproduceerde thermometer geplaatst. Deze thermometer is een ultra-dun en hoogwaardige folie met vloeibare kristallen, die zeer nauwkeurig een temperatuur kan meten tussen de 8 en 30 graden. Wanneer u de Thermocard met de achterkant tegen de muur of het raam houdt, dan krijgt het verzegelde vloeibare kristal direct contact. Hierdoor toont de kaart binnen enkele seconden de temperatuur van uw muur of raam. Vergelijk het verschil met de daadwerkelijke temperatuur in de woonruimte en u zult versteld staan.

Of u nu werkzaam bent in de Bouw- of Banksector; wanneer u onze meetnauwkeurige en voordelige ThermoCard® aan uw klanten verstuurd of uitdeelt, kunnen zij in de koude maanden zelf meten hoeveel warmte er wordt doorgelaten bij de zogenoemde koudebruggen van muren en ramen. Ruim 80% van uw klanten zal een ijskoude verrassing te wachten staan en daar wordt elke dag tegenop verwarmd.

Bestelt u uw individuele ThermoCard® bij ons vlak voor de winter en uw klanten voeren de noodzakelijke renovatie uit in de zomer.

Graag personaliseren wij de ThermoCard® naar uw wens. De Thermocard past met minder dan 5 gram per kaart in iedere standaard mailing.

Onze partners